Sjældent udbudte, arkitekttegnede rækkehuse

Adresse
Egehegnet
By
Jelling
Månedlig husleje
DKK 9.655
Depositum
DKK 28.965
Antal værelser
4
Areal
98 m²

Du foretrækker at skille dig ud fra mængden, og dit hoved vrimler med gode indretningsideer? Så får du nu mulighed for at udleve dit kreative potentiale i et af disse vanvittigt smukke arkitekttegnede rækkehuse.

Detaljerigdommen er enorm og i en grad, som meget sjældent ses i rækkehuse til udlejning. Et særligt kendetegn er de fuldmurede vægge i høj kvalitet, der både bidrager til en smuk indretning og en behagelig lydisolering og akustik i huset. Samtidig er det gode indeklima sikret. De store vinduespartier i køkken/alrum og stue giver et maksimalt lysindfald, som gennemstrømmer hele opholdsarealet.

Du kan trygt åbne terrassedøren ud til gårdhaven og lade børnene løbe ud og lege. Samtidig kan du selv nyde en kop kaffe på terrassen og en skøn udsigt til attraktive, store grønne områder.

Skolen og institutioner er kun 5 min. væk fra rækkehuset.

Rækkehuset består af 2 store værelser, en indbydende entre, lyst badeværelse med plads til installation af egen vaskemaskine og tørretumbler, lækkert og velindrettet køkken/alrum og stue samt tilhørende gårdhave. Du får egen parkeringsplads og et rummeligt redskabsskur til praktisk opbevaring. 

Når din kreative hjerne trænger til et lille hvil, er kulturen lige i nærheden i form af Jelling-monumenterne med den berømte Jellingesten, som er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Og i Jelling bymidte finder du både spisesteder, dagligvarebutikker og en togforbindelse.

Anette - DinUdlejning

Anette Due Laursen
anette@dinudlejning.dk
Tlf. 31 41 48 59