Gårdhave, terrasse og gratis parkering

Adresse
Bredgade
By
Hedensted
Månedlig husleje
DKK 7.500
Depositum
DKK 22.500
Antal værelser
3
Areal
75 m²

Denne nyrenoverede perle er klar til at byde dig velkommen med sine smukke sprossede vinduer, der lader lyset danse ind og fylde rummene med en hyggelig atmosfære.

Du kan starte dagen med en kop kaffe på den lille charmerende terrasse, eller du kan tage plads i gårdhaven hvor du nemt kan finde ro og afslapning.

Lejlighedens rumfordeling er som skabt til både romantiske aftener og livlige sammenkomster. Det store køkken og stueområdet er perfekt til at imponere dine gæster med kulinariske kreationer og festlige middage. Og når natten falder på, kan du trække dig tilbage til et af de to hyggelige soveværelser, hvor du kan drømme dig væk i fred og ro.

Det dejlige badeværelse er som taget ud af et magasinforside – moderne og stilfuldt, med alt hvad du behøver for at starte dagen frisk og veloplagt. På badeværelset er der plads til installation af egen vaske- og tørretumbler.

Du får alle fordele ved denne placering. Du bor helt centralt i Hedensted tæt på indkøb og togstation. Og her er selvfølgelig gratis parkering.

Vi står klar til at give dig en fremvisning af denne skønne lejlighed.

A/C dækker over vand. Lejer afregner direkte til varme- og elværker.

Husdyr er ikke tilladt af nogen art.

Anette - DinUdlejning

Anette Due Laursen
anette@dinudlejning.dk
Tlf. 31 41 48 59